Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
377 kJ
5%
90 kcal
Rasvaa
5,00g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,800g
4%
Hiilihydraatit
6,30g
2%
Sokereita
6,30g
7%
Kuitua
6,0g
Proteiinia
0,70g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 loka 18 07.37 ap.
4%
GDA:sta*
(90 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (34%)
 
Rasvaa (62%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
90
Rasva
5g
Hh
6,3g
Prot
0,7g
Kohteessa 100 g on 90 kaloria
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 35% hh, 4% prot.

Luokkaan Pirkka ja Marjat liittyvät:

Mansikkarouhe
Marjasekoitus
Rouhittu Marjasekoitus
Marjasekoitus (Pakaste)
Crunchy Marjainen Muromysli
Lettuhillo
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Marjat

Lisää Pirkka tuotteita:

Luomu Rucola
Pirkka Parhaat Grillitomaatti
Cookie Bites Lemon Pie
Punasipuli
Soma Salaattisekoitus
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Marjat:

Karhunvatukat
Kuivatut Karpalot (Makeutettu)
Mansikat
Mustikka
Vadelmat
Marjat
  Näytä lisää kohteen Marjat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Salliselta Gojimarja
Fazer Amica Kaneli-Raparperia
Pakkasmarja Karhunvadelma
Bär Bar Blueberry Caramel Bowl
Pirkka Inkamarja
Piltti Mustikkainen (Sokeroimaton)


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.