Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Solängen

Chicken Breast Fillet-Pieces

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
485 kJ
6%
116 kcal
Rasvaa
2,30g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
2,50g
1%
Sokereita
0,60g
1%
Proteiinia
21,30g
43%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 tammi 16 06.05 ap.
6%
GDA:sta*
(116 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (8%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (74%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
116
Rasva
2,3g
Hh
2,5g
Prot
21,3g
Kohteessa 100 g on 116 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 9% hh, 74% prot.

Luokkaan Solängen ja Kana liittyvät:

Chicken Cordon Bleu
Free From Gluten Chicken Nuggets
Kananuggetit
Seasoned Chicken Breast Fillets

Lisää Solängen tuotteita:

Gluteeniton Kananugetti
Chicken Nuggets
  Näytä kaikki tuotemerkin Solängen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kana
Kananrinta
Kanankoipi
Kanan Reisikoipi
Kanansiipi
Kana (Nahkaa ei Syöty)
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Kana Kolmioleipä
Kariniemen Grillikombo Cajun & Ananas
Espresso House Lämmin Patonki Chicken Club Style
Naapurin Maalaiskana Kanan Fileesuikale Mango-Sitruuna
Kariniemi Ranch Rapeat Sisäfileet
Pirkka Gyoza


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.