Valmisteluiden vaatima aika: 3 min
Kypsennysaika: 15 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: grashpr
Lemon Butter Asparagus
A lemony counterpart to fish or chicken.
Ainesosat
Ohjeet
- Cut hard part of stems off and discard. Cut asparagus into 3 sections. Place in a pot of boiling water. Boil 4 minutes until bright green, crisp and tender. Remove, drain and rinse with cold water. Set aside while preparing sauce.
- Place butter in a deep skillet or heavy saucepan and melt over medium-high heat. Add flour and turn heat to medium. Whisk until smooth.
- Add garlic, lemon juice and milk. Thin sauce with water until a thin batter consistency. Whisking constantly bring to slow boil then immediately add asparagus back to sauce turn off heat and toss to coat.
- Add salt and pepper to taste if desired.
33 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Lisukkeet
Uusimmat reseptit
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
69 kaloria yhdessä Lemon Butter Asparagus annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 19% rasva, 53% hh, 28% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
290 kJ
3%
69 kcal
Rasvaa
1,69g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,647g
3%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,652g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,5g
Hiilihydraatit
10,56g
4%
Sokereita
4,08g
5%
Kuitua
3,7g
Proteiinia
5,56g
11%
Suola
1,09g
18%
Kolesterolia
2mg
Kalium
457mg
23%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (53%)
Rasvaa (19%)
Proteiinia (28%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|