Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
502 kJ
6%
120 kcal
Rasvaa
4,00g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,700g
9%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
21,00g
42%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 kesä 15 09.40 ap.
6%
GDA:sta*
(120 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (70%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
120
Rasva
4g
Hh
0g
Prot
21g
Kohteessa 100 g on 120 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 0% hh, 70% prot.

Luokkaan Bergmann ja Naudanliha liittyvät:

Naudan Lehtipihvi
Naudanjauheliha 5%
Naudan Jauheliha 10%
Naudan Pippuripihvi
Naudan Minuuttisuikale

Lisää Bergmann tuotteita:

Naudan Entrecotepihvi
Possun Pihvifilee
Porsaan Pihvifilee
Porsaan Talouskyljys
Porsaan Kinkkusuikale
  Näytä kaikki tuotemerkin Bergmann tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Naudanliha:

Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
Naudanliha
Naudanlihapihvi
Suolaliha (Nauta)
Naudanjauheliha
Paahdettu Naudanliha
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Ylikypsä Härän Rinta
Atria Yhden Pannun Härkäruukku
Reilu Naudan Minuuttisuikale
Görans Nauta-Kana Kebablastu
Kivikylän Nyhtönautaa
Pouttu Nopeat Kebablastu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.