Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Gateau

Tanskalainen Ruisleipä Siemenillä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1033 kJ
12%
247 kcal
Rasvaa
9,60g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,300g
7%
Hiilihydraatit
28,10g
11%
Sokereita
0,70g
1%
Kuitua
8,7g
Proteiinia
8,60g
17%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 touko 22 04.54 ap.
12%
GDA:sta*
(247 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (48%)
 
Rasvaa (37%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
247
Rasva
9,6g
Hh
28,1g
Prot
8,6g
Kohteessa 100 g on 247 kaloria
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 48% hh, 15% prot.

Luokkaan Gateau ja Ruisleipä liittyvät:

Saaristolaisleipä

Lisää Gateau tuotteita:

Laskiaispulla Pistaasitäytteellä
Petit Levain
Puolukka-Toscapulla
Korvapuusti
Tummasuklaa-Vadelmakakku
  Näytä kaikki tuotemerkin Gateau tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Ruisleipä:

Paahdettu Ruisleipä
Ruisleipä
Ruisleipä (Vähennetyt Kalorit)
Ruis- ja Hapanlimppu
  Näytä lisää kohteen Ruisleipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Leipäaitta Retkieväs Ohut Ruis
Leipomo Rosten Ruispalat Ohuet
Chef Select Ruiseväs Juusto, Muna ja Kinkkuleikkele
Lapin Leipomo Rohka
Myllärin Luomu Ruisjauho
Jokioisten Leipä Ruispalat


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.