Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1021 kJ
12%
244 kcal
Rasvaa
18,90g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,600g
38%
Hiilihydraatit
3,40g
1%
Sokereita
0,70g
1%
Proteiinia
14,80g
30%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 helmi 16 04.08 ip.
12%
GDA:sta*
(244 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (24%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
244
Rasva
18,9g
Hh
3,4g
Prot
14,8g
Kohteessa 100 g on 244 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 6% hh, 24% prot.

Luokkaan Kartanon ja Naudanliha liittyvät:

Pippurinen Naudanpaisti
Ohuen Ohut Kotimainen Naudanpaisti

Lisää Kartanon tuotteita:

Lihapullat ja Muusi
Lasagnette
Kana Bolognese Täysjyväpasta-Ateria
Lihamakaronilaatikko
Mausteinen Kanakeitto
  Näytä kaikki tuotemerkin Kartanon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Naudanliha:

Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
Naudanlihapihvi
Naudanliha
Suolaliha (Nauta)
Naudanjauheliha
Paahdettu Naudanliha
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Ylikypsä Härän Rinta
Kivikylän Kotipalvaamo Savuhärkä
Görans Cevapi
Kivikylän Nyhtönautaa
Grillimaisteri Naudan Flanksteak
Viskaalin Karjalanpaisti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.