Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
502 kJ
6%
120 kcal
Rasvaa
6,00g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,400g
7%
Hiilihydraatit
1,90g
1%
Sokereita
0,80g
1%
Proteiinia
15,00g
30%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 marras 21 05.40 ap.
6%
GDA:sta*
(120 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (44%)
 
Proteiinia (49%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
120
Rasva
6g
Hh
1,9g
Prot
15g
Kohteessa 100 g on 120 kaloria
Kalorien jakautuminen: 44% rasva, 6% hh, 49% prot.

Luokkaan Korpela ja Naudanliha liittyvät:

Lindströminpihvi
Karjalanpaisti
Suolaliha
Naudanliharouhe
Sika-Nauta Jauheliha 10%
Naudan Lehtipihvi

Lisää Korpela tuotteita:

Täytetty Broileripihvi
Juhlahyytelö
Chorizo Suikale
Gluteenittomat Kananugetit
Kana Gyros
  Näytä kaikki tuotemerkin Korpela tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Naudanliha:

Naudanlihapihvi
Paahdettu Naudanliha
Naudanjauheliha
Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
Suolaliha (Nauta)
Naudanliha
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Görans Cevapi
Kotimaista Naudan Paahtopaisti
Rönkä Burger Grillipihvit
Fazer Amica Stifado
Tamminen Naudan Picanha
Görans Nauta-Kana Kebablastu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.