Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
946 kJ
11%
226 kcal
Rasvaa
9,12g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,180g
26%
Hiilihydraatit
24,64g
9%
Sokereita
2,37g
3%
Proteiinia
9,90g
20%
Suola
0,87g
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 heinä 23 05.03 ap.
11%
GDA:sta*
(226 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (45%)
 
Rasvaa (37%)
 
Proteiinia (18%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
226
Rasva
9,12g
Hh
24,64g
Prot
9,9g
Kohteessa 100 g on 226 kaloria
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 45% hh, 18% prot.

Luokkaan Kruunu Herkku ja Pasta liittyvät:

Lohipasta
Pasta Carbonara

Lisää Kruunu Herkku tuotteita:

Täytetty Feta-Pinaattiohukainen
Maalaiskinkkukiusaus
Puutarhurin Broileripihvi
Mustikkapannukakku
Pinaattilettu
  Näytä kaikki tuotemerkin Kruunu Herkku tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Täysjyvävehnäspagetti
Pastaa Lihakastikkeella
Makaroni
Spagetti
Lasagne Lihalla
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Coop Fusilli Tricolore
Juvenes Tonnikalapastapaistos
UniCafe Limonello Pastavuoka
Barilla Tortiglioni
La Molisana Fusilli Corti Bucati


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.