Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
218 kJ
3%
52 kcal
Rasvaa
0,70g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
4,40g
5%
Proteiinia
1,20g
2%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 maalis 17 02.35 ap.
3%
GDA:sta*
(52 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (11%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
52
Rasva
0,7g
Hh
12g
Prot
1,2g
Kohteessa 100 g on 52 kaloria
Kalorien jakautuminen: 11% rasva, 81% hh, 8% prot.

Luokkaan Pirkka ja Marjat liittyvät:

Lettuhillo
Vadelma-Pensasmustikka
Marjasekoitus
Suomalainen Puolukkasurvos
Tyrni
Mansikka-Mustikkarouhe
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Marjat

Lisää Pirkka tuotteita:

Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Marjat:

Kuivatut Karpalot (Makeutettu)
Vadelmat
Mustikka
Marjat
Mansikat
Karhunvatukat
  Näytä lisää kohteen Marjat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Greenfinn's Mustaherukkarouhe
Salliselta Gojimarja
Marjex Puolukkahillo
Coop Raspberry Blueberry Mix
X-Tra Marjasekoitus
Kaskein Mansikkaviipaleet


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.