Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1176 kJ
14%
281 kcal
Rasvaa
25,00g
36%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,300g
42%
Hiilihydraatit
0,40g
0%
Sokereita
0,40g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
14,00g
28%
Suola
2,40g
40%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 loka 22 10.23 ip.
14%
GDA:sta*
(281 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (80%)
 
Proteiinia (20%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
281
Rasva
25g
Hh
0,4g
Prot
14g
Kohteessa 100 g on 281 kaloria
Kalorien jakautuminen: 80% rasva, 1% hh, 20% prot.

Luokkaan Pirkka ja Pekoni liittyvät:

Pekoni
BLT-Pekoni-Kolmioleipä

Lisää Pirkka tuotteita:

Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pekoni:

Pekoni (Valmistettu Mikroaaltouunissa)
Pekoni
Pekoni (Paistettu Pannulla)
Pekoni (Uunipaistettu)
Savustettu tai Suolattu Pekoni
  Näytä lisää kohteen Pekoni ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pouttu Kymppi Pekoni
Select & Go Baguette With Chicken, Smoked Bacon & Bell Pepper
Pouttu Kana & Pekonirouhe
Chef Select Potato Salad with Bacon
Knorr Carbonara With Cheese And Bacon
HK Pekonipasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.