Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Rawsom

Hunaja Merisuola Patukka

Ravintosisältö
Annoskoko
1 patukka (40 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
895 kJ
11%
214 kcal
Rasvaa
15,00g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,000g
10%
Hiilihydraatit
11,00g
4%
Sokereita
9,40g
10%
Kuitua
2,9g
Proteiinia
7,50g
15%
Suola
0,18g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 syys 20 03.53 ap.
11%
GDA:sta*
(214 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (21%)
 
Rasvaa (65%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
214
Rasva
15g
Hh
11g
Prot
7,5g
Kohteessa 1 patukka (40 g) on 214 kaloria
Kalorien jakautuminen: 65% rasva, 21% hh, 14% prot.

Luokkaan Rawsom ja Pähkinät liittyvät:

Karamelli & Manteli

Lisää Rawsom tuotteita:

Pellavansiemenproteiini
Auringonkukansiemenproteiini
Kurpitsansiemenproteiini
Chiansiemenet
Coconut Oil
  Näytä kaikki tuotemerkin Rawsom tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pähkinät:

Saksanpähkinät
Pekaanipähkinät
Cashewpähkinät
Mantelit
Pähkinäsekoitukset
Maapähkinät
  Näytä lisää kohteen Pähkinät ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Taateli-Maapähkinäpatukka
Rainbow Sweet & Salty Nut Mix
Rainbow Parapähkinä
Foodin Piparisuklaa Cashew
Foodin Dry Roasted Bruschetta Cashew
Rainbow Macadamia-Pähkinä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.