Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1715 kJ
21%
410 kcal
Rasvaa
16,00g
23%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,500g
8%
Hiilihydraatit
50,00g
19%
Sokereita
5,00g
6%
Kuitua
10,0g
Proteiinia
15,00g
30%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 huhti 17 09.45 ap.
20%
GDA:sta*
(410 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (49%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
410
Rasva
16g
Hh
50g
Prot
15g
Kohteessa 100 g on 410 kaloria
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 50% hh, 15% prot.

Lisää Risenta tuotteita:

Tattarijauho
Spaghetti
Linssirisotto
Kauranydin
Quinoa Burger
  Näytä kaikki tuotemerkin Risenta tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pihvit:

Naudan Fileepihvi (Vähärasvainen Osa, Jätetty 0 Cm Rasvaa, Paistettu)
Naudan Ulkofilee (Jätetty 0.3 Rasvaa, Keskilaatu)
Naudanlihapihvi (Vain Vähärasvaiset Osat Syöty)
Ohuiksi Viipaloidut Naudan Leikkeleet
Naudanlihapihvi
  Näytä lisää kohteen Pihvit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Grillimaisteri Naudan Hampurilaispihvi
Kariniemen Oliivi-Pesto Minuuttipihvi
Kivikylän Marinoidut Possun Kassler Pihvit
Tamminen Spider Steak
Atria Possun Kasslerlankku Barbeque Rub
Fazer Amica Broilerijauheliha-Kasvispihvejä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.