Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Risenta

Riisijauho

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1464 kJ
18%
350 kcal
Rasvaa
1,00g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
78,00g
30%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 tammi 16 09.41 ap.
18%
GDA:sta*
(350 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (90%)
 
Rasvaa (3%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
350
Rasva
1g
Hh
78g
Prot
6g
Kohteessa 100 g on 350 kaloria
Kalorien jakautuminen: 3% rasva, 90% hh, 7% prot.

Luokkaan Risenta ja Jauhot liittyvät:

Tattarijauho
Polenta
Hirssihiutale
Kaurajauho
Maissijauho
Teffjauho
  Näytä lisää tuotteita: Risenta Jauhot

Lisää Risenta tuotteita:

Spaghetti
Linssirisotto
Luomu Pinjansiemen
Kvinoa, Omena, Mustikka Mysli
Tomaatti & Basilika Kikhernepyörykät
  Näytä kaikki tuotemerkin Risenta tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Täysjyvävehnäjauhot
Valkoiset Jauhot
Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Foodin Kookosjauho Luomu
Viljatuote Maissijauho
Myllyn Paras Maustekorppujauho
Fazer Gluteeniton Lettujauhoseos
Meira Leivinjauhe
Foodin Tumma Riisijauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.