Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

1 kuppi, viipaloitu

Broilerimakkara

Ravintosisältö
Annoskoko
1 kuppi, viipaloitu
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1085 kJ
13%
259 kcal
Rasvaa
15,07g
22%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,864g
19%
Transrasvaa
0,44g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,436g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
4,019g
Hiilihydraatit
2,3g
1%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
26,9g
54%
Suola
2,73g
45%
Kolesterolia
120mg
Kalium
351mg
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 07 touko 20 10.53 ip.
13%
GDA:sta*
(259 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (54%)
 
Proteiinia (43%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
259
Rasva
15,07g
Hh
2,3g
Prot
26,9g
Kohteessa Broilerimakkara (1 kuppi, viipaloitu) on 259 kaloria
Kalorien jakautuminen: 54% rasva, 4% hh, 43% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 makkara (pituus 2 cm x 10 cm) 49
1 unssi 49
1 annos (57 g) 98
100 g 172
1 kuppi, viipaloitu 259

Samankaltaiset kohteet luokasta Makkarat:

Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja

Katso myös:

Dulano Kalkkuna-Broilerimakkara
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kariniemi Kananpojan Tulinen Chorizo
Makuliha Miguel Texmex Cheddar
Huittisten Grilli Auroora
Alpen Fest Münchener Weisswurst
Tapolan Luomu Maksamakkara
Pirkka Vegemakkara


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.