Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fried Egg

Ravintosisältö
Annoskoko
1 isoa
annosta kohti
% RI*
Energiaa
387 kJ
5%
92 kcal
Rasvaa
7,04g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,975g
10%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,919g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,224g
Hiilihydraatit
0,4g
0%
Sokereita
0,38g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
6,27g
13%
Suola
0,24g
4%
Kolesterolia
210mg
Kalium
68mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
5%
GDA:sta*
(92 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
92
Rasva
7,04g
Hh
0,4g
Prot
6,27g
Kohteessa Fried Egg (1 isoa) on 92 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 2% hh, 28% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 isoa 92
100 g 201

Samankaltaiset kohteet luokasta Paistetut Munat:

Paistettu Kananmuna ilman Rasvaa
Paistettu Kananmuna
  Näytä lisää kohteen Paistetut Munat ravintotietoja

Samankaltaiset kohteet luokasta Munat:

Kananmuna
Munakokkeli
Munanvalkuainen
Uppomuna
Keitetty Kananmuna
  Näytä lisää kohteen Munat ravintotietoja
Muut tähän liittyvät ruoat
Aamupalat

Katso myös:

Uncle Ben's Express Valmisriisi Thai Egg Fried
Findus Fried Rice
Hook Fried Chicken
Cadbury Creme Egg
Alpen Fest Egg Spätzle
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Amica Paistettu Kananmuna


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.