Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Galette

Kaura-Juustoreikis

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1188 kJ
14%
284 kcal
Rasvaa
6,80g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
42,20g
16%
Sokereita
1,10g
1%
Proteiinia
12,80g
26%
Suola
1,30g
22%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 syys 23 09.01 ap.
14%
GDA:sta*
(284 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (60%)
 
Rasvaa (22%)
 
Proteiinia (18%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
284
Rasva
6,8g
Hh
42,2g
Prot
12,8g
Kohteessa 100 g on 284 kaloria
Kalorien jakautuminen: 22% rasva, 60% hh, 18% prot.

Luokkaan Galette ja Leipä liittyvät:

Rahka-Kauraleipä
Juustosämpylä
Valkosipulipatonki
Riisipiirakka
Ruiskalat
Rahkapiirakka
  Näytä lisää tuotteita: Galette Leipä

Lisää Galette tuotteita:

Runebergintorttu
Daimkakku
Laskiaispulla Vadelmahillo
Posso
Lihalevy
  Näytä kaikki tuotemerkin Galette tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Ruisleipä
Vaalea Leipä
Täysjyvävehnäleipä
Sämpylä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Primula Ruisreikäleipä
Eesti Pagar Monivilja Paahtoleipä
Siiskonen Hevosenkenkä
Pullapirtti Jätti Tumma
Vöyrinpoika Myslitanko
Porokylän Vanilja Pitko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.