Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Galette

Ruiskalat

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
920 kJ
11%
220 kcal
Rasvaa
2,10g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
39,00g
15%
Sokereita
0,90g
1%
Proteiinia
7,70g
15%
Suola
0,02g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 huhti 19 07.46 ap.
11%
GDA:sta*
(220 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (76%)
 
Rasvaa (9%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
220
Rasva
2,1g
Hh
39g
Prot
7,7g
Kohteessa 100 g on 220 kaloria
Kalorien jakautuminen: 9% rasva, 76% hh, 15% prot.

Luokkaan Galette ja Leipä liittyvät:

Rahka-Kauraleipä
Porkkanasämpylä
Ranskalainen Maalaisleipä
Kaura-Juustoreikis
Riisipiirakka
Rahkapiirakka
  Näytä lisää tuotteita: Galette Leipä

Lisää Galette tuotteita:

Runebergintorttu
Daimkakku
Laskiaispulla Vadelmahillo
Posso
Lihalevy
  Näytä kaikki tuotemerkin Galette tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Vaalea Leipä
Ruisleipä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Sämpylä
Täysjyvävehnäleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Fruktkusar
Lidl Kaurainen Pellavaleipä
Vöyrinpoika Myslitanko
Porokylän Vanilja Pitko
Fazer Jyväisä Ruisherkku
Oululainen Rosmariini Hapankorppu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.