Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kariniemen

Mustapippuri-Oliiviöljy Paahdettu Broilerinfilee

Ravintosisältö
Annoskoko
1 siivu (10 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
42 kJ
1%
10 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
0,20g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
1,90g
4%
Suola
0,50g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 helmi 17 03.03 ap.
< 1%
GDA:sta*
(10 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (75%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
10
Rasva
0,2g
Hh
0,2g
Prot
1,9g
Kohteessa 1 siivu (10 g) on 10 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 8% hh, 75% prot.

Luokkaan Kariniemen ja Kana liittyvät:

Toscanan Pata
American Creamy Fileesuikale
Kolme Pippuria Fileesuikale
Sweet Crispy
Grillikombo Cajun & Ananas
Bang Coq Fileeviipale
  Näytä lisää tuotteita: Kariniemen Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kananrinta
Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kanankoipi
Kanan Reisikoipi
Kana
Kanansiipi
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kariniemen Grillikombo Cajun & Ananas
Kariniemi Ranch Rapeat Sisäfileet
Atria Pääsiäiskana
Siipiweikot Crispy Chicken Fingers
Espresso House Lämmin Patonki Chicken Club Style
Pouttu Kanapaisti Pala


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.