Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1151 kJ
14%
275 kcal
Rasvaa
1,90g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
52,00g
20%
Sokereita
11,00g
12%
Kuitua
3,8g
Proteiinia
9,60g
19%
Suola
2,25g
38%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 heinä 20 03.43 ap.
14%
GDA:sta*
(275 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (79%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
275
Rasva
1,9g
Hh
52g
Prot
9,6g
Kohteessa 100 g on 275 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 79% hh, 15% prot.

Luokkaan Pågen ja Leipä liittyvät:

Reipas Pehmeät Täysjyväpalat
Herkku Raski
Grötbröd
Oivallus!
Skånelainen
Pikku Hönö
  Näytä lisää tuotteita: Pågen Leipä

Lisää Pågen tuotteita:

Pikku Mörkö
Små Semle Bullar
Mini Snäcka Kardemumma
  Näytä kaikki tuotemerkin Pågen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Täysjyvävehnäleipä
Ruisleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Sämpylä
Monijyväleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Vöyrinpoika Myslitanko
Chef Select Ruiseväs Juusto, Muna ja Kinkkuleikkele
Henriksson Kaurasämpylä
Pirkka Viipaloitu Perunalimppu
Siiskonen Rinkelimunkki
Meriläisen Leipomo Pieni Maalaispatonki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.