Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Sipulisämpylä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1000 kJ
12%
239 kcal
Rasvaa
2,20g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
43,70g
17%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
3,8g
Proteiinia
8,70g
17%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 heinä 23 03.22 ip.
12%
GDA:sta*
(239 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (76%)
 
Rasvaa (9%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
239
Rasva
2,2g
Hh
43,7g
Prot
8,7g
Kohteessa 100 g on 239 kaloria
Kalorien jakautuminen: 9% rasva, 76% hh, 15% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Lempi-Iivari
Riivi-Porkkana
Joulu-Riivi
Hannun 100% Gluteeniton Siemenvakka
Riivi-Seiska
Kaurakakko
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Täysjyvävehnäleipä
Monijyväleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Sämpylä
Ruisleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lidl Kaurainen Pellavaleipä
Jokioisten Leipä Ruispalat
Siiskonen Hevosenkenkä
Eesti Pagar Monivilja Paahtoleipä
Schär Viipaleleipä
Fazer Fruktkusar


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.