Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
682 kJ
8%
163 kcal
Rasvaa
9,00g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
13,00g
5%
Sokereita
-
Proteiinia
9,00g
18%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 huhti 16 06.44 ap.
8%
GDA:sta*
(163 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (31%)
 
Rasvaa (48%)
 
Proteiinia (21%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
163
Rasva
9g
Hh
13g
Prot
9g
Kohteessa 100 g on 163 kaloria
Kalorien jakautuminen: 48% rasva, 31% hh, 21% prot.

Lisää Trattoria Alfredo tuotteita:

Pizza With Porcini Mushrooms & Truffle Sauce
Stonebaked Pizza Hawaii
Stonebaked Pizza Kebab
Panpizza Classic
Stonebaked Pizza Mozzarella
  Näytä kaikki tuotemerkin Trattoria Alfredo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lasagne:

Lasagne Lihalla ja Pinaatilla
Lasagne ilman Lihaa
Lasagne Lihalla
Lasagne Kanalla tai Kalkkunalla
Lasagne Vihanneksilla (ei Lihaa)
  Näytä lisää kohteen Lasagne ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Food Collective Lasagne Bolognese
Italiamo Lasagne Alla Bolognese
Edun Herkku Lasagne
Edun Herkku Vuohenjuusto-Pinaatti Lasagne
Olo Creative Kitchen Tomaattista Jauhelihakastiketta Ja Perunaa Lasagnen Tapaan
Kokkikartano Kasvislasagne


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.