Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
347 kJ
4%
83 kcal
Rasvaa
2,65g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
10,90g
4%
Sokereita
-
Proteiinia
3,64g
7%
Suola
0,51g
9%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 26 touko 21 11.49 ap.
4%
GDA:sta*
(83 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (53%)
 
Rasvaa (29%)
 
Proteiinia (18%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
83
Rasva
2,65g
Hh
10,9g
Prot
3,64g
Kohteessa 100 g on 83 kaloria
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 53% hh, 18% prot.

Luokkaan UniCafe ja Lasagne liittyvät:

Punajuuri-Linssilasagnette
Feta-Pinaattilasagnette

Lisää UniCafe tuotteita:

Lohicarbonara
Pähkinäinen Tofu-Kasviskastike
Vegaaninen Pyttipannu
Libanonilainen Ratatouille
Limonello Pastavuoka
  Näytä kaikki tuotemerkin UniCafe tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lasagne:

Lasagne Lihalla ja Pinaatilla
Lasagne Vihanneksilla (ei Lihaa)
Lasagne Lihalla
Lasagne Kanalla tai Kalkkunalla
Lasagne ilman Lihaa
  Näytä lisää kohteen Lasagne ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Food Collective Spinach Ricotta Lasagne
Italiamo Lasagne Alla Bolognese
Kokkikartano Kasvislasagne
Myllyn Paras Simpukkapasta
Edun Herkku Lasagne
Barilla Gluteeniton Lasagne


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.