Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
15 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: ian_sd

Stir Fry Shrimp

A tasty seafood dish that's ready in less than 30 minutes.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Clean, rinse, and pat dry shrimp.
  2. Transfer to a large bowl and toss with spices and salt.
  3. Heat avocado oil in a skillet.
  4. Add shrimp in batches and cook in a single layer for about 1 minute or until the edges have started to turn pink. Flip and cook the other side for another minute or so.
  5. Transfer to a plate and squeeze lemon over. Top with fresh basil then serve.
14 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: ainorii506
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
jäseneltä: Kipa70
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
jäseneltä: py85nzrpyg
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

179 kaloria yhdessä Stir Fry Shrimp annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 57% rasva, 5% hh, 38% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
748 kJ
9%
179 kcal
Rasvaa
11,46g
16%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,042g
10%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
7,322g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,664g
Hiilihydraatit
2,25g
1%
Sokereita
0,57g
1%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
17,41g
35%
Suola
1,72g
29%
Kolesterolia
135mg
Kalium
54mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
GDA:sta*
(179 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (57%)
 
Proteiinia (38%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.