Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Dulano

Salami Pur Porc

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1770 kJ
21%
423 kcal
Rasvaa
34,00g
49%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,300g
72%
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
28,00g
56%
Suola
13,12g
219%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 23 touko 17 04.23 ip.
21%
GDA:sta*
(423 cal)
21% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (73%)
 
Proteiinia (27%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
423
Rasva
34g
Hh
1g
Prot
28g
Kohteessa 100 g on 423 kaloria
Kalorien jakautuminen: 73% rasva, 1% hh, 27% prot.

Lisää Dulano tuotteita:

Paistettu Kalkkunanrinta Siivuina
Kalkkuna-Broilerisalami
Saunapalvi
Dry-Cured Ham Slices
Savustettu Nakki
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Salami:

Pehmeä Salami
Kuiva tai Kova Salami
Salami
Salami (Kuiva tai Kova)
Salami (Naudanliha)
  Näytä lisää kohteen Salami ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Tuore Sianlihamakkara
Naudanlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Dulano Salami Napoli Dolce
Italiamo Salame Napoli
Ridderheims Whisky Pinne
Tamminen Ilmakuivattu Salami
Trattoria Alfredo Mini Calzone Salami
Pirkka Nduja


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.