Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

HK

Porsaan Kylmäsavupaisti

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
1 siivu
annosta kohti
% RI*
Energiaa
17 kJ
0%
4 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
0,70g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 16 tammi 14 12.34 ip.
< 1%
GDA:sta*
(4 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (24%)
 
Proteiinia (76%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
4
Rasva
0,1g
Hh
0g
Prot
0,7g
Kohteessa 1 siivu on 4 kaloria
Kalorien jakautuminen: 24% rasva, 0% hh, 76% prot.

Lisää HK tuotteita:

Grillivalmis Mozzarellaperunat
Pizza Pekoni-Pepperoni
Pizza Saunapalvikinkku & Ananas
Kananakki
Pizza HK Kebab
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Sianliha:

Sianliha
Porsaanpaisti
Porsaan Paahtokylki
Sian Filee (Ulkofilee)
Porsaankyljys
  Näytä lisää kohteen Sianliha ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Alpen Fest Tiroler Speck PGI
Wursti Keittokinkku
Snellman Maatiaispossun Rapea Wieninleike
Fazer Amica Porsasta Makeassa Tomaattikastikkeessa
Viskaalin Karjalanpaisti
Eridanous Bifteki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.