Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Ullan Pakari

Snäkkäri

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2113 kJ
25%
505 kcal
Rasvaa
28,70g
41%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,300g
17%
Hiilihydraatit
41,10g
16%
Sokereita
1,10g
1%
Kuitua
8,4g
Proteiinia
15,10g
30%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 tammi 19 06.05 ap.
25%
GDA:sta*
(505 cal)
25% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (34%)
 
Rasvaa (53%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
505
Rasva
28,7g
Hh
41,1g
Prot
15,1g
Kohteessa 100 g on 505 kaloria
Kalorien jakautuminen: 53% rasva, 34% hh, 13% prot.

Luokkaan Ullan Pakari ja Leipä liittyvät:

Kaurapatu
Kaurasämpylä
Ihmesämpylä
Ruissämpylä
Ohraska
Kaurajuntta
  Näytä lisää tuotteita: Ullan Pakari Leipä

Lisää Ullan Pakari tuotteita:

Ruistrio
  Näytä kaikki tuotemerkin Ullan Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Ruisleipä
Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Taikinajuurileipä
Monijyväleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Elonen Juustotyyny
Porokylän Gluteeniton Hampurilaissämpylä
Fazer Street Food Flatbread
Meriläisen Leipomo Ruisrouhesämpylä
Pirjon Pakari Hannun 100% Gluteeniton Paahdettu Hyväjyvä
Vaasan Bao Bun


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.