Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Comax

Jauheliha Kesäkurpitsa Pihvi

Maukas, helppo valmistaa ja terveellinen ruokalaji.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Kuori ja raasta kesäkurpitsa, lisää viipaloidut sipulit, valkosipuli, oregano, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
  2. Sekoita korppujauhot veteen ja munaan kulhossa. Annetaan turvota 5 minuuttia.
  3. Lisää kesäkurpitsa-seos ja jauheliha kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
  4. Muotoile yksi iso pihvi öljyttyyn leivinpeltiin.
  5. Paista uunissa 200 ° C: ssa 30 minuuttia. Tarjoile sitä suosikkisi lisukkeen kanssa.
6 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: eevi_
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
jäseneltä: Mirkelo
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
jäseneltä: Mirkelo
Niin juustomainen ja herkullinen.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

393 kaloria yhdessä Jauheliha Kesäkurpitsa Pihvi annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 12% hh, 21% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1645 kJ
20%
393 kcal
Rasvaa
29,59g
42%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,794g
59%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,449g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,762g
Hiilihydraatit
11,81g
5%
Sokereita
3,24g
4%
Kuitua
2,4g
Proteiinia
20,96g
42%
Suola
1,62g
27%
Kolesterolia
46mg
Kalium
329mg
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
GDA:sta*
(393 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (12%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (21%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.