Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Emil Halme

Valkosipuli Ciabatta

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1188 kJ
14%
284 kcal
Rasvaa
11,60g
17%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
33,90g
13%
Sokereita
0,60g
1%
Kuitua
1,5g
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
1,60g
27%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 heinä 23 05.34 ap.
14%
GDA:sta*
(284 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (48%)
 
Rasvaa (37%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
284
Rasva
11,6g
Hh
33,9g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 284 kaloria
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 48% hh, 15% prot.

Luokkaan Emil Halme ja Leipä liittyvät:

Briossisämpylä
Rouhesämpylä Sekaleipä
Sambasämpylä
Ruisvuoka
Rouhesämpylä
Kaurasämpylä
  Näytä lisää tuotteita: Emil Halme Leipä

Lisää Emil Halme tuotteita:

Lihapiirakka
Herkkuviineri
  Näytä kaikki tuotemerkin Emil Halme tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Vaalea Leipä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Täysjyvävehnäleipä
Ruisleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Fruktkusar
Pirkka Viipaloitu Perunalimppu
Siiskonen Spelttisämpylä
Siiskonen Rinkelimunkki
Oululainen Rosmariini Hapankorppu
Fazer Jyväisä Ruisherkku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.