Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1017 kJ
12%
243 kcal
Rasvaa
3,40g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
41,80g
16%
Sokereita
3,10g
3%
Kuitua
3,7g
Proteiinia
7,40g
15%
Suola
2,50g
42%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 tammi 17 12.45 ip.
12%
GDA:sta*
(243 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (74%)
 
Rasvaa (13%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
243
Rasva
3,4g
Hh
41,8g
Prot
7,4g
Kohteessa 100 g on 243 kaloria
Kalorien jakautuminen: 13% rasva, 74% hh, 13% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Riivi-Seiska
Oman Leipomon Ruis
Retkirieska Kaura
Riivi Aurinkoinen
Hannun 100% Gluteeniton Hapanjuurileipä
Vehnä-Kauraleipä
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Vaalea Leipä
Täysjyvävehnäleipä
Taikinajuurileipä
Ruisleipä
Monijyväleipä
Sämpylä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Porokylän Vanilja Pitko
Siiskonen Rinkelimunkki
Fazer Fruktkusar
Coop Tonnikalakolmioleipä
Oululainen Rosmariini Hapankorppu
Siiskonen Spelttisämpylä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.