Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Riivi Aurinkoinen

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1172 kJ
14%
280 kcal
Rasvaa
6,80g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,800g
4%
Hiilihydraatit
42,10g
16%
Sokereita
2,10g
2%
Kuitua
4,0g
Proteiinia
9,20g
18%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 maalis 23 11.54 ip.
14%
GDA:sta*
(280 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (63%)
 
Rasvaa (23%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
280
Rasva
6,8g
Hh
42,1g
Prot
9,2g
Kohteessa 100 g on 280 kaloria
Kalorien jakautuminen: 23% rasva, 63% hh, 14% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Välimeren Riivi
Aurinkokaurarieskasämpylät
Riivi-Kippari
Sipulisämpylä
Oman Leipomon Ruis
Tattarisämpylä
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Sämpylä
Ruisleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Fruktkusar
Jokioisten Leipä Ruispalat
Siiskonen Hevosenkenkä
Schär Viipaleleipä
Porokylän Vanilja Pitko
Vöyrinpoika Myslitanko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.