Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Välimeren Riivi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
971 kJ
12%
232 kcal
Rasvaa
2,10g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
42,50g
16%
Sokereita
1,50g
2%
Kuitua
3,6g
Proteiinia
8,40g
17%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 marras 23 11.08 ap.
12%
GDA:sta*
(232 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (77%)
 
Rasvaa (8%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
232
Rasva
2,1g
Hh
42,5g
Prot
8,4g
Kohteessa 100 g on 232 kaloria
Kalorien jakautuminen: 8% rasva, 76% hh, 15% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Tattarisämpylä
Riivi-Kippari
Riivi100ruis
Aurinkokaurarieskasämpylät
Riivi-Seiska
Sipulisämpylä
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Taikinajuurileipä
Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Ruisleipä
Monijyväleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Primula Ruisreikäleipä
Siiskonen Spelttisämpylä
Schär Viipaleleipä
Siiskonen Hevosenkenkä
Pirkka Viipaloitu Perunalimppu
Lidl Kaurainen Pellavaleipä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.