Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 pala
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1 kJ
0%
0 kcal
Rasvaa
0g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,002g
Hiilihydraatit
0,05g
0%
Sokereita
0,03g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
0,01g
0%
Suola
0g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
2mg
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
0%
GDA:sta*
(0 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (74%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
0
Rasva
0g
Hh
0,05g
Prot
0,01g
Kohteessa Kirsikkapaprika (Säilyke) (1 pala) on 0 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 74% hh, 16% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 pala -
1 rkl 3
1 pimiento, kokonainen 15
100 g 23
1 kuppi 44
1 lb 104

Samankaltaiset kohteet luokasta Vihannekset:

Porkkanat
Sienet
Sipulit
Pinaatti
Tomaatit (Punaiset)
Lehtisalaatti
  Näytä lisää kohteen Vihannekset ravintotietoja

Katso myös:

Oliivit (Vihreä, Täytetty)
Maksapasteija (Säilyke)
Parsa (Nesteet Valutettu, Säilyke)
Tomaatti (Punaiset, Säilyke)
Sienet (Säilyke, Nesteet Valutettu Pois)
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotimaista Keräkaali
Tuorekset Rehti Vihreä
Tuorekset Rapea Rose Salaattisekoitus
Apetit Pomodoro Rosso Tomaatti-Kasvissekoitus
Isokaski Punakaalisuikale
Lidl Vegetable Pad Thai


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.