Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kirsikkapaprika (Säilyke)

Ravintosisältö
Annoskoko
1 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
12 kJ
0%
3 kcal
Rasvaa
0,04g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,005g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,002g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,019g
Hiilihydraatit
0,61g
0%
Sokereita
0,34g
0%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
0,13g
0%
Suola
0,00g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
19mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
< 1%
GDA:sta*
(3 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (74%)
 
Rasvaa (10%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
3
Rasva
0,04g
Hh
0,61g
Prot
0,13g
Kohteessa Kirsikkapaprika (Säilyke) (1 rkl) on 3 kaloria
Kalorien jakautuminen: 10% rasva, 74% hh, 16% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 pala -
1 rkl 3
1 pimiento, kokonainen 15
100 g 23
1 kuppi 44
1 lb 104

Samankaltaiset kohteet luokasta Vihannekset:

Tomaatit (Punaiset)
Lehtisalaatti
Pinaatti
Porkkanat
Sipulit
Sienet
  Näytä lisää kohteen Vihannekset ravintotietoja

Katso myös:

Oliivit (Vihreä, Täytetty)
Rapu (Säilyke)
Pavut (Vähäsuolaiset, Säilyke)
Tonnikalaa Öljyssä (Säilyke)
Tonnikalaa Vedessä (Säilyke)
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotimaista Siikli Peruna
Lidl Cooked Beetroot
Coop Cauliflower
Kotimaista Keräkaali
Änglamark Kesävihanneksia
Coop Broccoli


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.