Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1088 kJ
13%
260 kcal
Rasvaa
4,80g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
46,00g
18%
Sokereita
6,60g
7%
Kuitua
7,0g
Proteiinia
6,40g
13%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 syys 20 02.55 ap.
13%
GDA:sta*
(260 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (73%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (10%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
260
Rasva
4,8g
Hh
46g
Prot
6,4g
Kohteessa 100 g on 260 kaloria
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 73% hh, 10% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Sipulisämpylä
Riivi-Porkkana
Tattarisämpylä
Joulu-Riivi
Kaurakakko
Lempi-Iivari
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Ruisleipä
Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Siiskonen Rinkelimunkki
Chef Select Ruiseväs Juusto, Muna ja Kinkkuleikkele
Sarpi Voipolakka
Myllärin Luomu Hurjan Hiljainen Sämpyläjauho
Pirkka Viipaloitu Perunalimppu
LEIPOMO JUURI Hapanjuurileipä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.