Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
356 kJ
4%
85 kcal
Rasvaa
2,00g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
4,00g
2%
Sokereita
-
Proteiinia
13,00g
26%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 huhti 17 02.28 ap.
4%
GDA:sta*
(85 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (19%)
 
Rasvaa (21%)
 
Proteiinia (60%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
85
Rasva
2g
Hh
4g
Prot
13g
Kohteessa 100 g on 85 kaloria
Kalorien jakautuminen: 21% rasva, 19% hh, 60% prot.

Luokkaan UniCafe ja Kala liittyvät:

Sinappisilakat
Juustoista Uunikalaa
Sitruunaiset Kalapalat
Kirjolohi-Pastavuoka
Tomaattista Tonnikalakastiketta
Silakkapihvit
  Näytä lisää tuotteita: UniCafe Kala

Lisää UniCafe tuotteita:

Pähkinäinen Tofu-Kasviskastike
Vegaaninen Pyttipannu
Libanonilainen Ratatouille
Limonello Pastavuoka
Chili Con Peas Of Heaven
  Näytä kaikki tuotemerkin UniCafe tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Kala
Tilapia
Grillattu Kala
Paistettu Kala
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

UniCafe Lohicarbonara
Leroy Kalasydämet
Saimaan Tuore Kirjolohifilee
K-Menu Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Atria Savukirjolohikiusaus
Coop Kirjolohipihvi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.