Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
250 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1370 kJ
16%
328 kcal
Rasvaa
2,62g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,375g
2%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,31g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,072g
Hiilihydraatit
62,32g
24%
Sokereita
-
Proteiinia
12,88g
26%
Suola
0,04g
1%
Kolesterolia
82mg
Kalium
60mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.08 ap.
16%
GDA:sta*
(328 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (77%)
 
Rasvaa (7%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
328
Rasva
2,62g
Hh
62,32g
Prot
12,88g
Kohteessa Tuorepasta (Kypsennetty) (250 g) on 328 kaloria
Kalorien jakautuminen: 7% rasva, 77% hh, 16% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
100 g 131

Samankaltaiset kohteet luokasta Pasta:

Täysjyvävehnäspagetti
Lasagne Lihalla
Makaroni
Spagetti
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Pastaa Lihakastikkeella
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja

Katso myös:

Tuorepasta
Kananmunanoodelit (Kypsennetty)
Soijapavut (Kypsennetty ilman Rasvaa)
Basmatiriisi (Kypsennetty)
Herneet (Säilyke, Kypsennetty)
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Gnocchi Durumpasta
Atria Tomaattinen Kalapasta
Palmia Kirjolohi-Pennevuoka
La Molisana Fusilli Corti Bucati
UniCafe Limonello Pastavuoka
Juvenes Tonnikalapastapaistos


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.