Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
699 kJ
8%
167 kcal
Rasvaa
11,00g
16%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
18,00g
36%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 07 marras 23 02.48 ap.
8%
GDA:sta*
(167 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (58%)
 
Proteiinia (42%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
167
Rasva
11g
Hh
0g
Prot
18g
Kohteessa 100 g on 167 kaloria
Kalorien jakautuminen: 58% rasva, 0% hh, 42% prot.

Luokkaan Pirkka ja Kala liittyvät:

Saaristolaiskalapyörykät
Kylmäsavulohikeitto
Pangasiusfileet
Kylmäsavulohi
Savulohirieska
Savulohi Fileepala
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Kala

Lisää Pirkka tuotteita:

Luomu Rucola
Pirkka Parhaat Grillitomaatti
Cookie Bites Lemon Pie
Punasipuli
Soma Salaattisekoitus
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Uunilohi
Tilapia
Paistettu Kala
Kala
Grillattu Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

UniCafe Lohicarbonara
Kokkikartano Kirjolohifileepala ja Paahdetut Perunat
Hyvä Apaja Saariston Kalapyörykät
K-Menu Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Saarioinen Ahven-Mascarpone-Risotto
Coop Kirjolohipihvi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.