Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
552 kJ
7%
132 kcal
Rasvaa
7,00g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
6,00g
2%
Sokereita
-
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 loka 17 11.51 ip.
7%
GDA:sta*
(132 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (18%)
 
Rasvaa (48%)
 
Proteiinia (34%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
132
Rasva
7g
Hh
6g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 132 kaloria
Kalorien jakautuminen: 48% rasva, 18% hh, 34% prot.

Luokkaan UniCafe ja Kala liittyvät:

Lohicarbonara
Kirjolohi-Pastavuoka
Juustoista Uunikalaa
Smetanasilakat
Savulohi-Pastavuokaa
Sitruunaiset Kalapalat
  Näytä lisää tuotteita: UniCafe Kala

Lisää UniCafe tuotteita:

Pähkinäinen Tofu-Kasviskastike
Vegaaninen Pyttipannu
Libanonilainen Ratatouille
Limonello Pastavuoka
Chili Con Peas Of Heaven
  Näytä kaikki tuotemerkin UniCafe tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Paistettu Kala
Grillattu Kala
Tilapia
Kala
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Hyvä Apaja Saariston Kalapyörykät
Deluxe Cold Smoked Salmon Salad
Palmia Kirjolohi-Pennevuoka
Atria Savukirjolohikiusaus
Coop Kirjolohipihvi
Norron Kalawursti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.