Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Kirjolohenmäti

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
753 kJ
9%
180 kcal
Rasvaa
8,00g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,500g
8%
Hiilihydraatit
0,90g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
27,00g
54%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 14 marras 18 10.14 ip.
9%
GDA:sta*
(180 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (59%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
180
Rasva
8g
Hh
0,9g
Prot
27g
Kohteessa 100 g on 180 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 2% hh, 59% prot.

Lisää Pirkka tuotteita:

Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
Modenan Salaattisekoitus
Sorja Salaattisekoitus
Kauraruoka Juustonmakuinen
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Kirjolohi:

Kirjolohi (Kasvatettu)
Uunipaistettu Taimen
Kirjolohi
  Näytä lisää kohteen Kirjolohi ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Tilapia
Paistettu Kala
Grillattu Kala
Kala
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Saimaan Tuore Taco Fisu
Kala Lappi Lapin Graavi Siivu Lime
Pirkka Rapeat Kirjolohifileepalat
Pielisen Kalajaloste Kirjolohi Rypsiöljyssä
Mestari Forsman Kirjolohifilee Sienikastikkeessa
Saimaan Tuore Välimeren Fisu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.