Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
803 kJ
10%
192 kcal
Rasvaa
13,00g
19%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,400g
7%
Hiilihydraatit
6,20g
2%
Sokereita
2,60g
3%
Proteiinia
12,00g
24%
Suola
3,50g
58%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 marras 17 02.57 ip.
10%
GDA:sta*
(192 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (13%)
 
Rasvaa (62%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
192
Rasva
13g
Hh
6,2g
Prot
12g
Kohteessa 100 g on 192 kaloria
Kalorien jakautuminen: 62% rasva, 13% hh, 25% prot.

Luokkaan Rainbow ja Kala liittyvät:

Lohisuikale
Kylmäsavulohiviipaleet
Kirjolohisuikale
Tonnikalaa (ei Tarvitse Valuttaa)
Kalapyörykät
Tonnikalaa Mexicana
  Näytä lisää tuotteita: Rainbow Kala

Lisää Rainbow tuotteita:

Liha Fondi
Riisivälipala Mustikka
Red Curry Wok Sauce
Taateli-Maapähkinäpatukka
Pillimehu
  Näytä kaikki tuotemerkin Rainbow tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Paistettu Kala
Kala
Grillattu Kala
Tilapia
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Saimaan Tuore Sitruuna-Persilja Fisu
Atria Tomaattinen Kalapasta
K-Menu Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Apetit Lohipyörykkä
SJO Savukirjolohi Tomaattikastikkeessa
Deluxe Cold Smoked Salmon Salad


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.