Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
Paistettu Kananrinta ilman Marinointia (Nahkaa ei Syöty)
|
Ravintosisältö
Annoskoko
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu)
Energiaa
577 kJ
7%
138 kcal
Rasvaa
3,51g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,792g
4%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,292g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,972g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
25,01g
50%
Suola
0,77g
13%
Kolesterolia
63mg
Kalium
221mg
11%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (0%)
Rasvaa (24%)
Proteiinia (76%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
138
|
|
Rasva
3,51g
|
|
Hh
0g
|
|
Prot
25,01g
|
Kohteessa Paistettu Kananrinta ilman Marinointia (Nahkaa ei Syöty) (1/2 pieni) on 138 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 24% rasva, 0% hh, 76% prot. |
Yleiset annoskoot:
Annoskoko |
Kaloria |
1 ohut leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
13 |
1 keskikokoinen leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
26 |
1 unssi, luineen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
26 |
1 unssi, luineen, raaka, ilman nahkaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
28 |
1 unssi, luuton (kypsennyksen jälkeen, nahka poistettu) |
29 |
1 kuutiotuuma, luuton, nahka poistettu |
31 |
1 unssi, luuton, raaka, nahaton (kypsennyksen jälkeen) |
33 |
1 paksu leike (n. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
39 |
1 unssi, luineen (luut ja nahka poistettu) |
39 |
1 unssi, luineen, paistettu, ilman nahkaa (luut poistettu) |
42 |
1 unssi, luuton (nahka poistettu) |
48 |
1 unssi, luuton, nahaton |
52 |
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
138 |
1 annos (86 g) |
158 |
1/2 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
158 |
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
180 |
100 g |
184 |
1 kuppi, kuutioitu |
248 |
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Paistettu Kana:
Muut tähän liittyvät ruoat Kana
|
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|